Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltimi hamile görmek

Rüyada eltimi hamile görmek

Rüyada eltimi hamile görmek malının artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada eltimi hamile gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada eltini hamile görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ticaretinin büyüyeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eltiyi hamile görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Rüyada eltimi hamile görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltisini hamile görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, eline para geçeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eltisiyle kavga etmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments