Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eltisini hamile görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet eder.

Rüyada eltiyi hamile görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada eltini hamile görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada eltimi hamile görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada eltiye sarılmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments