Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisini hasta görmek

Rüyada eltisini hasta görmek

Rüyada eltisini hasta görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada eltisini hasta gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada eltisini hasta görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elti ve kayın görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eltiyle kavga etmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada elti ve kaynını görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eltiyi dövmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltisiyle kavga etmek başına bazı musibetlerin geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eltisinin kızını görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Rüyada eltilerini görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments