Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eltiyi görmek

Rüyada eski eltiyi görmek

Rüyada eski eltiyi görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eltiyi gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada eski eltini görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada eski eltiyi görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada eltiyle konuşmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada elti ve kaynını görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada eltini hamile görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına işaret eder.

Rüyada iki elti görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kendini toparlayamayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments