Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen eltiyi görmek

Rüyada ölen eltiyi görmek

Rüyada ölen eltiyi görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölen eltiyi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Rüyada kayın ve elti görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada eltini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada eltiyi görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek her anlamda güçleneceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynana ve elti görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eltiyi görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Rüyada eltisini ölmüş görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada eltisini hasta görmek sevinç ve mutluluğa, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments