Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek

Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek

Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek evlatlarından hayır bulacağına, zor günlerden geçeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bilgi sahibi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, atılan adımların zarar vereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eltisinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada eltisinin doğum yaptığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada eltiyi dövmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işarettir.

Rüyada kayın ve elti görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, refah içinde olacağına, insanların güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada elti ve görümce görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki elti görmek masa başı bir işe gireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltini hamile görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eltini görmek zorlukları aşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments