Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltimi görmek

Rüyada eltimi görmek

Rüyada eltimi görmek kırgınlıkların sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltimi gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada elti ve kayın görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada elti ve kaynını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada eltiye kızmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eltilerini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yarar getireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına inanılır.

Rüyada elti kayın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltisinin kızını görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltimi hamile görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, rahat nefes alınacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana elti görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments