Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taç takmak

Rüyada siyah taç takmak

Rüyada siyah taç takmak onunla bir ömür mutlu olacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada siyah taç takmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Rüyada siyah taç takmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada prenses tacı takmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada taç takmak tutumlu bir yaşam süreceğine, büyük kazançlar getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada elmas taç takmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülden taç takmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kraliçe tacı takmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birine taç takmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın taç takmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments