Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas küpe görmek

Rüyada elmas küpe görmek

Rüyada elmas küpe görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, evleneceğinize, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmas küpe gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada elmas küpe görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer elması çıkarmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Rüyada denizden elmas toplamak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas taşı görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elmas hediye almak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada parlak elmas görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hile ile mal elde edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elmasını yemek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments