Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas taşı görmek

Rüyada elmas taşı görmek

Rüyada elmas taşı görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eve kapanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas taşı gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada elmas taşı görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada elmas yemek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde elmas bulmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada elmas altın görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada elmas madeni görmek en tepkedeki kimse olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada amasya elması görmek büyük başarıya ulaşılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Rüyada yer elması yemek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, elinin darda kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments