Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşıkçı elmasını görmek

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, daha güzelleşeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşıkçı elmasını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada kaşıkçı elması görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yer elması almak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada elmas bileklik takmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kazancının sürekli artacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada renkli elmas görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments