Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye yapmak ve yemek

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, güzel huylarının değişeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada un kurabiyesi yapmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak maddi durumun düzeleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak güzel günler yaşayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada cevizli kurabiye yemek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments