Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma kiraz görmek

Rüyada elma kiraz görmek

Rüyada elma kiraz görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma kiraz gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada kiraz ve elma görmek ona kol kanat gereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada elma ve kiraz görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz elma görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Rüyada elma kiraz görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada sarı kiraz yemek bilgi sahibi olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada kiraz ve vişne görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmamış kiraz yemek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulur.

Rüyada kiraz ağacından kiraz yemek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments