Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve elma görmek

Rüyada kar ve elma görmek

Rüyada kar ve elma görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, umutsuzluğa düşeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kar ve elma gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada kar ve elma görmek adından konuşulur olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada elmalı pasta yapmak hayallerinin suya düşeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada elma ağacı silkelemek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada çok elma görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve erik toplamak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ve elma görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada elma şeker görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada elma ve şeftali görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments