Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve ağacını görmek

Rüyada elma ve ağacını görmek

Rüyada elma ve ağacını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada elma ve ağacını gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada ağaç dalında elma görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada elma ağacında elma görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan elma almak kulluk derecesinin artmasına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elma armut ağacı görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ağaçta elma yemek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı elma ağacı görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, anne baba dualarının alınacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments