Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve erik ağacı görmek

Rüyada elma ve erik ağacı görmek

Rüyada elma ve erik ağacı görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, olumsuz haberler alacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Rüyada elma ve erik ağacı gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada elma erik görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Rüyada erik ve elma görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada elma ve erik görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ve erik toplamak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada erik elma görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik ağacından erik yemek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments