Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan elma almak

Rüyada ağaçtan elma almak

Rüyada ağaçtan elma almak çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, umutlarının biteceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Rüyada elma ve elma ağacı görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan elma almak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan elma koparıp yemek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada elma ağacı silkelemek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, çirkin sözler işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ağacı sallamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments