Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı elma ağacı görmek

Rüyada sarı elma ağacı görmek

Rüyada sarı elma ağacı görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı elma ağacı gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarı elma ağacı görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan sarı elma toplamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşamının uzun olacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada ağacında elma görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde elma ağacı görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments