Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacında elma görmek

Rüyada elma ağacında elma görmek

Rüyada elma ağacında elma görmek düzenli bir işe girileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacında elma gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada ağacından elma koparmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacından elma koparmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada elma ağacı sulamak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek sürekli tartışacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı çiçeği görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak herşeyin fazlasına kavuşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ve ağacını görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments