Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mali olarak küçüleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaçta kırmızı elma gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta kırmızı elmalar görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, feraha ereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan elma alıp yemek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan elma düşürmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ağacından elma koparmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments