Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday saklamak

Rüyada buğday saklamak

Rüyada buğday saklamak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, dış ticarete atılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Rüyada buğday saklamak gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada buğday saklamak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para saklamak başarıya ulaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada altın bulup saklamak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta saklamak çok büyük işlere adın yazdıracağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birşeyler saklamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada şeker saklamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işarettir.

Rüyada yüzüğü saklamak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments