Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma reçeli yapmak

Rüyada elma reçeli yapmak

Rüyada elma reçeli yapmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elma reçeli yapmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına inanılır.

Rüyada elma reçeli görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada elma reçeli yemek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çilek reçel yapmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut reçeli yapmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı reçeli yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada reçel yapmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yapmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments