Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı reçeli yapmak

Rüyada kayısı reçeli yapmak

Rüyada kayısı reçeli yapmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kayısı reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada kayısı reçeli yapmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı reçel yemek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kayısı reçeli görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına işarettir.

Rüyada kayısı reçeli yemek sıkıntılı günler geçireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne reçeli yapmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada çilek reçel yapmak kazancının da eksilmeyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak reçeli yapmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada elma reçeli yapmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments