Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek reçel yapmak

Rüyada çilek reçel yapmak

Rüyada çilek reçel yapmak böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek reçel yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada çilek reçel yapmak gönül sızılarının dineceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada çilek reçeli istemek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada çilek reçeli almak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yemek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada çilekli reçel yemek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çilek reçeli pişirmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments