Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma pekmezi yapmak

Rüyada elma pekmezi yapmak

Rüyada elma pekmezi yapmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Rüyada elma pekmezi yapmak gördüyseniz:

  • Elinize, uzun vadeli planlar yapabilmenize olanak sağlayacak bilgiler geçebilir ya da ortaya çıkan haberler belli konularda planlar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada elma pekmezi yapmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına alamet eder.

Rüyada dut pekmezi yapmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pekmez yapmak kendisini eve kapatacağına, yolunda devam edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt ve pekmez görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada birine pekmez vermek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, zorluklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada andız pekmezi görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada pekmez satın almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Rüyada ölüden pekmez almak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments