Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez yapmak

Rüyada pekmez yapmak

Rüyada pekmez yapmak lüksünün artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, işlerinin açılacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pekmez yapmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Rüyada elma pekmezi yapmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, yeni bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada pekmez yapmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut pekmezi yapmak maddi açıdan dibe vurulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada üzüm pekmezi görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı pekmez yemek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, yol yordam öğretileceğine delalettir.

Rüyada pekmezli sucuk görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada nar pekmezi görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt ve pekmez yemek dertlerine çare bulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments