Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden pekmez almak

Rüyada ölüden pekmez almak

Rüyada ölüden pekmez almak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden pekmez almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden pekmez almak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Rüyada üzüm pekmezi yemek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pekmez yapmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pekmez sucuğu görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, imkânsızı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tahin pekmez görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada tahinli pekmez yemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Rüyada armut pekmezi görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments