Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine pekmez vermek

Rüyada birine pekmez vermek

Rüyada birine pekmez vermek neşeleneceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, doktordan doktora koşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine pekmez vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada yoğurt ve pekmez yemek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada pekmez dökmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden pekmez almak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada pekmezli sucuk görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bal ve pekmez görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal pekmez görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pekmez içmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada dut pekmezi görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments