Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma kasası görmek

Rüyada elma kasası görmek

Rüyada elma kasası görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ayıplanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bol hayır duası alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada elma kasası gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada kasalarla elma görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada elma kasası görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasa kasa elma görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kasayla elma görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir kasa elma görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kasada elma görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulur.

Rüyada bir kasa şeftali görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments