Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa şeftali görmek

Rüyada bir kasa şeftali görmek

Rüyada bir kasa şeftali görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kazancın gittikçe azalacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada bir kasa şeftali gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Rüyada kasayla şeftali görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa şeftali görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine inanılır.

Rüyada kasada şeftali görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada araba kasasına binmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kasa para görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kamyonet kasası görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kasa elma görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasa kasa meyve görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments