Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasalarla elma görmek

Rüyada kasalarla elma görmek

Rüyada kasalarla elma görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasalarla elma gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada kasa kasa elma görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada kasayla elma görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasada elma görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kasalarla elma görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada elma kasası görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kasa elma görmek engel teşkil edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işlerinin gerileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasadan para çalmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments