Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada elma görmek

Rüyada kasada elma görmek

Rüyada kasada elma görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kafasının rahat edeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasada elma gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada bir kasa elma görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasayla elma görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada kasa kasa elma görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada kasalarla elma görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada elma kasası görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada kasada elma görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasada para görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments