Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve limon görmek

Rüyada elma ve limon görmek

Rüyada elma ve limon görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, helal rızka sahip olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada elma ve limon gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Rüyada elma ve limon görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limonlu şeker yemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada göze limon sıkmak yeni girişimlerde bulunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi boş limon görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye limon vermek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada limon yaprağı görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hikmet sahibi olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon suyu görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ömür boyu başarılı olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada küflenmiş limon görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments