Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz elma görmek

Rüyada kiraz elma görmek

Rüyada kiraz elma görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kiraz elma gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada kiraz elma görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve kiraz görmek sosyal konumunun değişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma kiraz görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kiraz ve elma görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz toplayıp yemek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalettir.

Rüyada kiraz aldığını görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, gelirin tükeneceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada kış ayında kiraz görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirazda kurt görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments