Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma şeker görmek

Rüyada elma şeker görmek

Rüyada elma şeker görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma şeker gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Rüyada elma şekeri almak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Rüyada elma şekeri yapmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada elma şeker görmek endişe veren durumların düzeleceğine, kırgınların barışacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada elmalı şeker görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada elma şekeri yemek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına inanılır.

Rüyada elmalı şeker yemek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments