Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma dalı görmek

Rüyada elma dalı görmek

Rüyada elma dalı görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma dalı gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada dalından elma toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmayı dalından koparmak kötü duygularını yeneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek o masumların bedduasını alacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından elma koparmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, insanların afiyet bulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dalından elma almak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada elma dalı görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında elma görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, evleneceğinize, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments