Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin yandığını görmek

Rüyada ellerinin yandığını görmek

Rüyada ellerinin yandığını görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinin yandığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Rüyada sağ elin yandığını görmek hayaller kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinin yandığını görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin yandığını görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada sol elinin yandığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ellerin yandığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments