Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elin yandığını görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin yandığını görmek kazancının günden güne azalacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işarettir.

Rüyada ellerin yandığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinin yandığını görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments