Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin yandığını görmek

Rüyada ellerin yandığını görmek

Rüyada ellerin yandığını görmek çok başarılı olunacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hastalığın biteceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, rakiplerin üzüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada ellerin yandığını gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada sol elinin yandığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerin yandığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin yandığını görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin yandığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kişinin tek başına kalacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada sağ elin yandığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments