Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elin yandığını görmek

Rüyada sağ elin yandığını görmek

Rüyada sağ elin yandığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çıkmaza düşeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sağ elin yandığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elin yandığını görmek zor durumların biteceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, geri planda kalacağına alamet eder.

Rüyada sağ el baş parmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada sağ ele yüzük takmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada sağ elinde alyans görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, makamının artacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ el öpmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işlerini boşvereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments