Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fermuar açmak

Rüyada fermuar açmak

Rüyada fermuar açmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaşama hevesinden olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fermuar açmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada fermuar açmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada fermuar çekmek acı veren durumların vuku bulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fermuar kapatmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Rüyada fermuarlı elbise görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, her zaman haklının yanında olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta fermuarı görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk fermuar görmek derde ve kedere düşeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada fermuarı görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine tabir olunur.

Rüyada fermuar açık görmek eskileri yâd edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments