Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini yanık görmek

Rüyada ellerini yanık görmek

Rüyada ellerini yanık görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, verimliliğinin artacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, planlı ve programlı davranacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalettir.

Rüyada ellerini yanık gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri yanık görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanık el görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Rüyada eli yanık görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Rüyada elinde yanık görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ellerini yanık görmek bir takım sorunlar çıkacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının elini yanık görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada el yanığı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments