Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri yanık görmek

Rüyada elleri yanık görmek

Rüyada elleri yanık görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada elleri yanık gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada el yanığı görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, bol para kazanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yanık görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri yanık görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanık el görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elini yanık görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yanık görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini yanık görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments