Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elini yanık görmek

Rüyada başkasının elini yanık görmek

Rüyada başkasının elini yanık görmek başarı kazanılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunların biteceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının elini yanık gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada ellerini yanık görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yanık görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanık el görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde yanık görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada el yanığı görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elini yanık görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri yanık görmek elde edilecek menfaatlere, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments