Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yanık görmek

Rüyada eli yanık görmek

Rüyada eli yanık görmek yaptığı işten çıkarılacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada eli yanık gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada eli yanık görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada elleri yanık görmek yükseleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el yanığı görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elini yanık görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada yanık el görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada elinde yanık görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini yanık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments