Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yanığı görmek

Rüyada el yanığı görmek

Rüyada el yanığı görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada el yanığı gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada yanık el görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hayalkırıklığı duyacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eli yanık görmek hayatının yolunda gideceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hastalıktan şifa bulmaya, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada elinde yanık görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada el yanığı görmek ruhen rahatlığa erileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elini yanık görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada ellerini yanık görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada elleri yanık görmek iyi bir kariyer edineceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments