Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık el görmek

Rüyada yanık el görmek

Rüyada yanık el görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, masa başı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yanık el gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada ellerini yanık görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde yanık görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada yanık el görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elini yanık görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada elleri yanık görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, insanlara öncülük edeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eli yanık görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada el yanığı görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments