Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bina görmek

Rüyada güzel bina görmek

Rüyada güzel bina görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bina gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Rüyada çok güzel bina görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yanlış yollardan döneceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada çok güzel binalar görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hile ile mal elde etmeye, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada yüksek güzel bina görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir bina görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada güzel bir bina görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bina görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, tatsızlık olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, işlerinin bu sayede açılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Rüyada büyük bina yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments