Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısı açık ev görmek

Rüyada kapısı açık ev görmek

Rüyada kapısı açık ev görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Rüyada kapısı açık ev gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada kapısı açık ev görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık kapılı ev görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada ev kapısı açık görmek işlerin çığırından çıkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık ev kapısı görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını açık bulmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapısı açık kafes görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık renk kapı görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments