Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada açık kapılı ev görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada ev kapısının açık olduğunu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapısı açık ev görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kapısı açık görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Rüyada açık ev kapısı görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapısı açık tuvalet görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada açık kapı pencere görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hasta ve zor geçireceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık kapıyı kapatmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments